Feng Shui en Het Jaar van de Aap

Op maandag 8 februari 2016 is een nieuw Chinees jaar begonnen, het Jaar van de Aap.  Het Jaar van de Aap duurt tot 28 januari 2017.

IMG_2076

De aap heeft een heel andere energie dan  de geit die tot 8 februari actief was. De aap heeft bijvoorbeeld een voorliefde voor actie en avontuur. Een aap heeft veel Yang-energie en is een symbool van ambitie. Vind de juiste balans door ook yin-invloeden toe te laten. Zorg voor voldoende slaap, goede voeding en beweging dit jaar!

karakters Yin en Yang Vind een goede balans tussen yin en yang dit jaar. 

Het Chinees sterrenbeeld Aap staat voor snelheid en handelen. Deze eigenschappen kunnen heel handig zijn op zakelijk gebied. Maar ook op het persoonlijke vlak biedt het jaar van de Aap heel veel kansen en ondernemingszin.

In het jaar van de Aap worden veel initiatieven genomen. Het is aan jou de taak de beste te kiezen. Het gaat daarbij niet alleen om snelheid, maar ook om daadkracht.

Zit je bijvoorbeeld al een tijdje tegen die verbouwing aan te hikken? Heb je veel leuke, nieuwe ideeën voor de (her)inrichting van je praktijkruimte? Of is de tijd gekomen om je grote wens – het bouwen van een eigen huis- tot uitvoering te brengen?

Kijk op www.slatiusfengshui.nl wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Klik hier voor Feng Shui voor wonen. En lees onder deze link meer over Business Feng Shui.

In een jaar van de aap worden vaak ook trends gezet, dus wees de trendsetter van dit jaar. Niks voor jou? Geen probeem; trends volgen is ook een goed idee dit jaar. Maar dan wel met een eigenwijze aap-houding!

file000375313424 Een aap maakt soms rare sprongen…

LIKE ONS OP FACEBOOK... en blijf op de hoogte van de sprongen van de aap…

picto TIP     Wil je meer weten over het Chinees Nieuwjaar? Download het gratis e-book ‘ Het Jaar van Feng Shui’ op onze site.

picto TIP Nou ben ik benieuwd….wat kan ik voor jou betekenen in het Jaar van de Aap? Plaats een reactie in het commentaarveld en maak kans op een gratis Feng Shui SKYPE-adviesgesprek!

! Stuur deze informatie door naar mensen in je netwerk, zodat ook zij deze Feng Shui tips kunnen toepassen. 

Volg vanaf nu dit blog door de VOLG- knop aan te klikken links bovenin het scherm.

Ik wens je een gelukkig, gezond, gezellig en succesvol Jaar van de Aap! 

14 gedachten over “Feng Shui en Het Jaar van de Aap

 1. Nieuw jaar, nieuwe kansen? Een verbouwing in de woonkamer, het plaatsen van een kachel/open haard houdt me bezig. Kan ik jouw advies in een Skype gesprek krijgen?

 2. Hı angelique,het jaar Vd aap is begonnen.
  Zit midden in n scheiding en wil dit doorzetten,omdat leven met n narsist teveel heeft gekost v Mn energie…..dus zou graag in aanmerking komen wat aap dit jaar voor goeds kan brengen in persoonlijke omstandigheden;) gr ceet

  • Dag Cathy, dat is vervelend nieuws. Heel vermoeiend ook, maar houd voor ogen dat het een goede beslissing is. Houd onze Facebookpagina in de gaten, daar maak ik bekend wie er gewonnen heeft. Sterkte.

 3. Na verblijf in het buitenland zijn we terug in ons oude huis en de kinderen terug in hun oude kamers. Ze zijn echter ouder geworden en hebben misschien zelf ook een andere behoefte en gevoel bij hoe hun kamer moet worden ingericht. Nu is het eigenlijk slechts een plek om te slapen en een soort opslag van spullen. Maar hoe wordt dit nu echt hun plekje waar ze ook spelen en hun vriendjes mee naar toe nemen?

  • Dag Karin, dank voor je reactie. Goede vraag, want (slaap)kamers gaan ook met hun tijd mee. Houd onze Facebookpagina in de gaten, daar maak ik bekend wie het Feng Shui Skype-adviesgesprek gewonnen heeft. Fijne dag!

 4. Dag Angelique, er zijn een aantal ‘probleemplekken’ in ons huis en tuin.
  De keuken, pas verbouwd. Niet echt gezellig, komt dat door de vorm van de tafel of de kleur op de muur…? Een van de slaapkamers gaat aanpakt worden, nu te rommelig, misschien eens een andere indeling? Waar openheid, waar beschutting in de tuin?
  Tja, een skypegesprek met jou is zeer welkom!😀😀😀

 5. Hoi Angelique,
  Ik ken je vanaf 2010 en dit jaar ( hoe toevallig?heb je mij een prachtig Business Consult gegeven ivm oprichting van mijn bedrijf.
  Zoals ik van je gewend ben praktisch uitvoerbaar ,helder en dit jaar ambitieus dus. Deze ” aap” gaat ervoor Thks

  • Hoi Elly, dank voor je bericht. En o jee, een lustrum gemist 😉
   Maar ook jij maakt kans op een gratis Feng Shui Skype-adviesgesprek. Misschien heb je nog vragen over de indeling en inrichting van je bedrijfsruimte? Op vrijdag 19 februari maak ik de winnaars bekend op Facebook…

 6. Na het verbreken van een heftige liefdesrelatie even diep in de sh*t gezeten. Nu woon ik in een mooi huis wat al met jouw goede en fijne adviezen goed voelt. De slaapkamer is echter nog niet geheel naar mijn zin, en kan wat meer rustige energie gebruiken. Ik heb mijn slaap hard nodig en soms lig ik maar te woelen. Is dat vanwege de onrust in mijn hoofd, of de minder gunstige energie in mijn slaapkamer? Ik verwelkom je graag in mijn flat op 17-hoog (ook zodat je kan zien hoe alles er nu uit ziet!). Fijne dag en hopelijk tot ziens! Hartelijke groeten, Margo

  • Hoi Margo, dank voor je reactie. Fijn dat je huis goed voelt! Maar wat jammer dat de Qi in de slaapkamer (nog) niet goed voor je werkt. Houd de Facebookpagina in de gaten, vrijdag maak ik bekend wie er een gratis Feng Shui Skype-adviesgesprek heeft gewonnen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s