Feng Shui blog

April doet wat hij wil. Is het eerst uitbundig lenteweer, zitten we nu binnen omdat het regent. Maar dat geeft niet, want dan kan ik je nu een vraag stellen. Een vraag over dit blog. Ik zou het heel fijn vinden als jij me wilt helpen door deze vraag te beantwoorden.

AfbeeldingAngelique Slatius, Feng Shui architect en -adviseur

Sinds januari van dit jaar wordt dit blog goed gelezen en daar ben ik heel blij mee. Het ene onderwerp slaat meer aan dan het andere, maar al met al groeit het aantal lezers en volgers van dit blog. Maar ik ken jou niet en ik weet ook niet wat je graag wilt lezen.

Wat ik graag weten wil weten is waar jij behoefte aan hebt. Waar jij over wil lezen in dit blog. Waar jij advies over wilt. En waar jij tips over wilt hebben.

In onze nieuwsbrief heb ik ook deze oproep gedaan en ik heb een aantal bijzonder leuke reacties ontvangen. Per mail. Het is natuurlijk fijn om reacties te ontvangen, maar het is nog leuker als reacties op dit blog worden geplaatst. Zodat iedereen het kan lezen en kan reageren. Soms heeft iemand echt heel goede idee en dan is het heel jammer dat het niet gedeeld wordt.

Reageren op een blog is niet eng en je wordt ook niet bestookt met e-mails als op dit blog reageert. Het mooie van reageren op dit blog is dat je bijdraagt aan de discussie en dat we samen meer bereiken dan alleen.

Om het je makkelijk te maken heb ik een lijstje gemaakt van onderwerpen. Over het onderwerp dat de meeste stemmen krijgt schrijf ik het volgende artikel.

Het enige wat je hoeft te doen is het nummer van het onderwerp in te vullen in het commentaarveld hieronder. Als het nummer 10 is mag zelf het onderwerp benoemen. Als dank stuur ik je tien GRATIS tips voor Feng Shui in 2014, het Jaar van het Paard. *

Ik ben benieuwd wat je kiest!

 1. Tips over Feng Shui algemeen
 2. Tips over Feng Shui zakelijk algemeen
 3. Tips voor Feng Shui voor ZZP’ers
 4. Tips over Feng Shui in de praktijkruimte
 5. Tips voor Feng Shui op school
 6. Tips voor Feng Shui in de tuin
 7. Tips voor Feng Shui wonen algemeen (interieur)
 8. Tips voor Feng Shui in de slaapkamer
 9. Tips voor bouwen en verbouwen met Feng Shui
 10. Overig, namelijk…..

* Laat het even weten in het commentaarveld hieronder als je liever tips voor beter slapen met Feng Shui ontvangt of tips voor Business Feng Shui.

! Vergeet niet  deze informatie door te sturen naar mensen in je netwerk, zodat ook zij de Feng Shui tips kunnen toepassen. 

Schrijf je ook in voor onze maandelijkse nieuwsberichten. Ga naar onze contactpagina en profiteer meteen van onze bijzondere aanbiedingen.

Ik wens je een fijne, lichte dag!

30 gedachten over “Feng Shui blog

 1. Wat een leuke blog weer Angelique… ik lees ze altijd met veel interesse en pas waar mogelijk en nodig je praktische tips toe. Leuk dat ik ook mag aangeven wat ik zou willen lezen, gemakkelijk is het dat je me al keuze-mogelijkheden geeft in plaats van het zelf te moeten verzinnen (maar ook daar heb je bij punt 11 aan gedacht :-)). Zelf ben ik geïnteresseerd in alles over Feng Shui maar doe mij toch maar nummer 2…. Dankjewel weer voor je blog en met hartelijke Groet, Greta

 2. Dankjewel Greta voor je enthousiaste reactie. Fijn om te lezen dat je de praktische Feng Shui tips ook toepast! Ik zet een turfje achter nummer 2, Feng Shui tips zakelijk algemeen. Hartelijk dank voor je bijdrage.

 3. Dag Luisa, bedankt voor je reactie. Ik zet vinkjes achter de cijfers in de volgorde Wonen Algemeen, Feng Shui in de tuin en Bouwen en Verbouwen met Feng Shui. Hartelijk dank voor je bijdrage!

 4. Mijn interesse gaat vooral uit naar nr. 2 (Tips over Feng Shui zakelijk algemeen). In mijn omgeving zie ik vaak mensen worstelen met ….. “hoe pak ik dit of dat zakelijk goed aan’ of waar moet ik rekening mee houden etc. Ben benieuwd of de Feng Shui methode hier een rol in kan spelen.

  Mvg. Huub

 5. Hi,
  Ons interieur krijgt nieuw leven door oude meubels, nummer 7 spreekt mij daarom nu het meest aan. Maar als tuinvrouwtje in een te kale tuin nummer 6 ook.

  Succes! Kijk uit naar de volgende blog.

  Groet,
  Bodil

 6. Hallo,
  Ik had graag iets meer geweten over relaties en wat je best kan doen om een goede relatie aan te trekken als je nog single bent 🙂

  Succes met de blog!!

 7. Hoi!
  Omdat we een huis gaan bouwen, wil ik graag meer weten over de ideale plattegrond van een huis en wat je kunt doen als bijvoorbeeld de keuken niet op de ideale windrichting geplaatst kan worden. Welke voorwerpen van hout, water, metaal etc. kunnen dit dan opheffen en welke moet je juist vermijden omdat ze vuur, hout etc. juist versterken. Voor mij dus een vinkje achter 7 en 9!
  Succes met je blog!

 8. Hallo
  Mijn man heeft een eigen schildersbedrijf nu met deze crisis is het erg rustig hoe krijg je klanten naar je toe? Hoe moet je visitekaartje eruit zien? Dus de zakelijke kant nr 2 , maar als je huis( hij is zzpr) goed ingericht is , moet dat toch ook zakelijk iets positiefs veroorzaken dus nr 7 ik wens je veel succes met je blog
  Met vrgr astrid

  • Dag Astrid, dank voor je reactie. Nummer 2 en nummer 7 hebben dankzij jou extra punten gekregen. Over je opmerking over het visitekaartje ga ik nadenken en daar kom ik later op terug. Hartelijk dank voor je bijdrage.

   Groet,
   Angelique

 9. Hallo Angelique,
  Ik vind het heerlijk om je blogs te lezen en weet uit eigen ervaring dat je door middel van eenvoudige tips je huis/woonomgeving gezellig ,sfeervol kunt maken.
  Dat zelfs resulteerde in foto in krant van mijn minivoortuin! qua sfeer en kleurgebruik.
  Ik vind elke tip wel toepasbaar maar specifiek zou ik best meer tips willen hebben voor kleine tuin /kleurgebruik/planten ed en zodanig dat het toch een rustig geheel blijft.

  En tips voor kleine woonkamer/zitgedeelte.

  heel veel succes.
  een lentegroet,

  Elly

 10. Beste Angelique,

  Alhoewel ik de meeste jaren werken achter me heb liggen mag je van mij nog een keer vinken bij nr. 2.
  Ik hoop dat je nog eens in staat wordt gesteld in een ziekenhuis je visie helemaal te kunnen uitwerken!
  Leuk je blog en de mogelijkheid alles wat je tot nu toe publiceerde op je site na te lezen.
  Ga ik weer eens doen.

  tot gauw,
  Steffen

 11. Tips voor een succesvolle zzp-er, dat zou mijn 1e keuze nu zijn. Succes met alles wat je doet en je bent ook zo lekker enthousiast!
  Groetjes,

  Lianne

 12. Laat ik beginnen bij nr. 8 tips voor beter slapen, als dat lukt heb ik nr. 3 Tips voor betere zaken nodig om alle tips te financieren 🙂 en als dat is gelukt heb ik nr. 6 Tips voor de tuin nodig, zodat ik kan uitrusten van alle zaken en ben ik weer terug bij 8…..

  Bedankt voor je leuke mails, ik hoop ze te blijven ontvangen.

  Groetjes, Karin

 13. Dag Karin, bedankt voor je leuke reactie. Alles heeft op de één of andere manier met elkaar te maken en dat is ook zo. Als je een onderdeel versterkt heeft dat effect op al het andere.

  Hartelijk dank voor je bijdrage!

  Groet,
  Angelique

 14. Hoi Angelique,
  Doe voor mij maar 7, na de 2e (bijna klaar) denken we ook na over de rest van het huis! Ik stuur je binnenkort wat foto’s,
  Groetjes, Christine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s