Feng Shui tips

We geven je 10 tips om de energie in je tuin te versterken. En dat is belangrijk omdat een positieve energie in je tuin of op je balkon een gunstig effect heeft op je huis. En vervolgens weer op jou.  Met een hoger energieniveau kun je meer doen op een dag en houd je meer tijd over voor jezelf. Investeren in de tuin is dus eigenlijk een investering in jezelf!

Hieronder lees je Feng Shui tips voor de tuin die je meteen kunt toepassen:

1. Zorg in de voortuin voor ruimte rond de entree zodat de Qi naar binnen kan komen. Ruim obstakels uit de weg en zet vooral geen kliko’s naast de ingang

2. Vermijd scherpe punten in je tuin of je balkon , deze werken als een giftige pijl en leveren Sha Qi (schadelijke energie). Gebruik liever met ronde of afgeronde vormen. Of zet een plant voor de scherpe hoek en verzacht het effect van de giftige pijl.

3. ” Hanging baskets”  bij de deur zijn ideaal om de energie naar binnen te halen. Een leuke hangmand werkt als een complete minituin.

4. Een goede Feng Shui bloem is de magnolia. De witte magnolia is een symbool van zuiverheid en kan zowel in de voor- als in de achtertuin geplaatst worden.

Afbeelding

5. Bepaal eerst de kompasrichting van de tuin en pas daarna de theorie van de Vijf Elementen toe. Een tuin op het zuidwesten (aarde) bijvoorbeeld heeft een heel andere benadering nodig dan een tuin op het zuidoosten (hout). Meer hierover lees je in ons vorige blog.

Wil je meer weten of heb je een vraag? Lees in ons volgende blog de andere tips uit de Feng Shui of stel je vraag in het  commentaarveld hieronder.

Vergeet niet  deze informatie door te sturen naar mensen in je netwerk, zodat ook zij de Feng Shui tips kunnen toepassen.

Ik wens je een fijne lichte dag.

Advertenties

Een gedachte over “Feng Shui tips

  1. I am no longer certain where you are getting your information, however great topic. I must spend some time studying more or understanding more. Thanks for wonderful information I used to be searching for this information for my mission.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s